Helaas, dit pand is verkocht

1785 Merchtem

Omschrijving

LICHTRIJK 1 SLPK APPARTEMENT IN HET HARTJE VAN MERCHTEM

Dit appartement met balkon is gelegen in het hartje van Merchtem. Dit zorgt ervoor dat u vlakbij verschillende faciliteiten en invalswegen zit.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. U komt het appartement binnen in de ruime en lichtrijke leefruimte met keuken. Via de leefruimte heeft u toegang tot het toilet, slaapkamer en badkamer. De badkamer is uitgerust met ligbad en enkele wastafel. Het appartement beschikt ook over een handige kelderberging.

Als laatste heeft u ook de mogelijkheid om uw wagen te parkeren op een openbare parking in de buurt. Momenteel is dit appartement verhuurd, ideaal dus als investering! EPC: 220
Het appartement is asbestveilig!

Bent u geïnteresseerd in dit leuke appartement? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen via info@uw-huis.be of via het nummer 052 46 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar