Helaas, dit pand is verkocht

9160 Lokeren

Omschrijving

Recent éénslaapkamerappartement met ondergrondse staanplaats

Dit appartement is gunstig gelegen in het centrum van Lokeren. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn er op wandelafstand. Er is een lift in het gebouw. Indeling: inkom met woonkamer, open keuken met alle modern comfort zoals vaatwasmachine, berging met wasplaats, slaapkamer, badkamer met douche en toilet. Het grote voordeel aan dit appartement is dat men kan genieten van de zon op het knappe dakterras. Er is ook een fietsenberging aanwezig. Het appartement heeft een EPC-cijfer van 104 en is zeer goed geïsoleerd. De centrale verwarming is op aardgas. De algemene kosten bedragen €76 per maand. Dit appartement is voor de snelle beslissers! Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u terecht op het nummer: 052/46.38.03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar