Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

Ruim appartement met 3 slpks en garage

Dit instapklaar appartement is gelegen in het hartje van Hamme, enerzijds dichtbij invalswegen en winkels maar anderzijds ook dichtbij groene wandel- en fietsroutes. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Wanneer je het appartement betreedt via de inkomhal met ingemaakte dressing valt de hoeveelheid lichtinval meteen in het oog.
Met een glazen dubbele deur kom je in de ruime leefruimte terecht voorzien van een gezellig zuidelijk gericht terras. Naast de leefruimte vind je de keuken terecht voorzien van alle comfort en een ontbijthoek. Verder heb je een badkamer met wastafel, toilet en douche, een ruim waskot met aansluiting voor wasmachine en droogkast en 3 slaapkamers.
Tenslotte beschikt het appartement over een garage met elektrische poort die verplicht bij aan te kopen is voor 25.000 euro. EPC: 180 kWh. Interesse? Neem vandaag nog contact op via info@uw-huis.be of telefonisch via 052463803.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar