Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

INSTAPKLAAR APPARTEMENT MET 2 SLPKS EN GARAGE

Dit instapklaar appartement in het centrum van Hamme, op korte afstand van alle winkels, scholen en openbaar vervoer. Via de inkomhal hebt u toegang tot het aparte gastentoilet en de lichtrijke en ruime leefruimte. Verder hebben we nog de keuken waar plaats is voor wasmachine en droogkast. Vervolgens komen we via de nachthal terecht in de badkamer die voorzien is van een wastafel en douchecabine. Daarnaast hebben we nog de 2 ruime slaapkamers gelegen aan de achterzijde van het gebouw. Achterliggende garage van (15.000 EUR) is niet inclusief de vooropgestelde vraagprijs! EPC: 155. Elektriciteit conform. Centrale verwarming op aardgas. Opzoek naar een goed onderhouden appartement met 2 slaapkamers? Wacht niet langer en contacteer ons op het nummer: 052 46 38 03 of via mail: info@uw-huis.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar