Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

INSTAPKLAAR APPARTEMENT MET 2 SLPKS EN GARAGE

Dit instapklaar appartement in het centrum van Hamme, op korte afstand van alle winkels, scholen en openbaar vervoer. Via de inkomhal komt u terecht in in de ruime leefruimte die aansluit aan de keuken. Deze kwalitatieve keuken is voorzien van alle toestellen. (NOOIT GEBRUIKT!) Daarnaast is er nog een ruime berging voor wasmachine, droogkast en extra koelkast of diepvries. Verder beschikt het appartement nog over 2 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en een apart toilet. Garage zit in de prijs! EPC: 134. Elektriciteit in orde! Zeer lage syndic kosten! Centrale verwarming op aardgas. Opzoek naar een goed onderhouden appartement met 2 slaapkamers? Wacht niet langer en contacteer ons op het nummer: 052 46 38 03 of via mail: info@uw-huis.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar