Helaas, dit pand is verkocht

9200 Dendermonde

Omschrijving

TE KOOP PRACHTIG DUPLEX APPARTEMENT MET 3 SLPKS – IDEAAL ALS INVESTERING

Ontdek dit unieke duplex appartement in Appels, een deelgemeente van Dendermonde. Met een uitstekende ligging nabij het bruisende stadscentrum en omringd door weelderig groen, biedt dit appartement het beste van twee werelden.

Dit duplex appartement is niet alleen een geweldige plek om te wonen, maar het biedt ook aantrekkelijke investeringsmogelijkheden. Als kers op de taart bestaat de optie om maar liefst 5 extra garages aan te kopen, waardoor de investeringspotentie nog verder wordt vergroot.

Een opvallend kenmerk van dit appartement is het ontbreken van een lift, wat resulteert in aanzienlijk lagere maandelijkse syndicuskosten in vergelijking met andere appartementsgebouwen. Daarnaast beschikt het over een zeer ruime fietsenstalling en een eigen garage, waardoor parkeerproblemen tot het verleden behoren.

De indelings is als volgt; bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd door een overvloed aan natuurlijk licht dat de leefruimte verlicht. De leefruimte is slim opgedeeld in twee aparte secties: de keuken en de zitruimte.

Verderop in het appartement bevindt zich aan de achterkant een apart gastentoilet voor het gemak van uzelf en uw gasten. Er is ook een ruime technische berging, handig voor het opbergen van al uw spullen. De badkamer is voorzien van een ligbad en een wastafel. Vervolgens is er nog een eerste slaapkamer op deze verdieping. Op de tweede verdieping bevinden zich de laatste twee slaapkamers, waardoor dit appartement perfect is voor een gezin.

Zuid georiënteerd terras
EPC: B
Elektriciteit: CONFORM
Mogelijkheid tot aankoop garage € 25.000

Dit duplex appartement is een unieke kans om te investeren in comfortabel wonen en profiteren van de gunstige ligging. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een bezichtiging of meer informatie. U kunt ons bereiken via telefoon op 052 46 38 03 of per e-mail via info@uw-huis.be. Wacht niet te lang, want dit appartement kan snel verkocht zijn!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar