Helaas, dit pand is verkocht

9200 Dendermonde

Omschrijving

GOED ONDERHOUDEN APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS EN TERRAS

Dit goed onderhouden appartement is gelegen op wandelafstand van het centrum en op korte afstand van alle uitvalswegen. U komt binnen in een aparte inkomhal die u verder brengt naar de 2 slaapkamers, apart toilet en badkamer. Verder is er nog de ruime en lichtrijke leefruimte voorzien van een balkon aan de voorzijde. Daarnaast is er nog de geïnstalleerde keuken en praktische berging. Tot slot is er nog een gezellig terras die u kan betreden via de 1ste slaapkamer, dit terras is ook nog voorzien van een buitenberging. Het appartement is momenteel verhuurd! Centrale verwarming op aardgas. EPC: 258, Elektriciteit conform! Bent u opzoek naar de ideale investering en dit op korte afstand van het centrum van Dendermonde? Contacteer ons dan gerust via tel: 052 46 38 03 of via mail: info@uw-huis.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar