Helaas, dit pand is verkocht

2880 Bornem

Omschrijving

Aangenaam appartement met 2 slpk en staanplaats

Welkom in dit gezellig appartement, gunstig gelegen nabij het bruisende centrum van Bornem. Dit charmant appartement biedt een comfortabele en lichtrijke woonkamer, een praktische keuken, twee ruime slaapkamers en een badkamer met bad en enkele wastafel. Één van de sterke troeven van dit appartement is de privé parkeerplaats achteraan, bereikbaar via een handige elektrische poort. Dit zorgt niet alleen voor gemak en veiligheid, maar ook voor extra gemoedsrust.
Geniet van het beste van beide werelden: de levendigheid van de gemeente Bornem en de rust van uw eigen thuis. Ontdek de vele winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden in de buurt, allemaal op loopafstand. Na een dag vol activiteiten kunt u heerlijk ontspannen op uw eigen terras of genieten van een wandeling.
Mis deze kans niet! Had u graag een bezichtiging gehad of wenst u meer info kan u ons contacteren via het nummer 052/46.38.03!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar