Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

TOP APPARTEMENT MET 3 SLPKS, 2 TERASSEN, OPRIT EN GARAGE TE BEVEREN

Welkom in dit schitterende top appartement, gelegen in het hart van Beveren.

Bij binnenkomst in de ruime inkomhal wordt u meteen verwelkomd door de ingemaakte kasten, die een overvloed aan opbergruimte bieden. Dit is slechts het begin van wat dit appartement te bieden heeft.

Het appartement beschikt over drie ruime slaapkamers, waarvan de masterbedroom ook beschikt over ingemaakte kasten.
De recent vernieuwde badkamer is modern en praktisch ingericht met een loopdouche en enkele wastafel. De leefruimte van 26,5 m² is onlangs uitgerust met een nieuwe airconditioning. De keuken is eveneens recent vernieuwd en voorzien van een combioven, vaatwas, koelkast, diepvries en inductievuur.

Dit appartement biedt niet één, maar twee terrassen. Het eerste terras (10,5 m2) bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw en biedt een prachtig uitzicht over de omgeving. Het tweede terras (28 m2) aan de achterzijde biedt een rustigere plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

Als kers op de taart beschikt het appartement ook over een berging op het gelijkvloers met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Een garage + autostaanplaats kunnen natuurlijk niet ontbreken. Deze zijn verplicht mee aan te kopen aan 30.000 euro.

Dit top appartement in het centrum van Beveren is een ware parel, klaar om zijn nieuwe bewoners te verwelkomen met open armen. Bent u op zoek naar een ruim, modern en goed uitgerust appartement op een toplocatie? Dan is dit de woning die u zoekt!

U kan ons via de website of op het nummer 052 46 38 03 contacteren voor een bezoek of meer informatie. Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar