Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

Ruim appartement met garage op top ligging!

Altijd al graag landelijk, doch dichtbij het centrum willen wonen? Dan is dit appartement op het eerste verdiep in het pittoreske Haasdonk wellicht iets voor u. Welkom in residentie “Nele”!

De woning is gelegen in de Zandstraat te Haasdonk en kent een uitstekende verbinding met centrum Haasdonk, Beveren en Sint-Niklaas. Ook de oprit van de E17 bereikt u slechts op enkele minuten, waardoor u eenvoudig in Antwerpen of Gent geraakt. Maakt u graag een stevige wandeling of fietstocht terwijl u van de natuur geniet? Prima, want Haasdonk heeft namelijk heel wat mooie wandel- en fietsroutes te bieden die u de streek op een prachtige manier doen verkennen.

Wanneer we het appartement betreden op de eerste verdieping, komen we binnen via een ruime inkomhal die toegang verleent tot alle ruimtes. Vooraan bevindt zich een ruime living die voorzien is van veel lichtinval. Verder vinden we de keuken apart met ontbijthoek terug die uitgerust is met alle toestellen. Deze lijkt gedateerd, maar is nog steeds in prima conditie.
Voor wasmachine en droogkast is een aparte bergruimte voorzien. De badkamer is uitgerust met een douchebad, toilet en enkele wastafel.

Tenslotte vinden we achteraan twee ruime slaapkamers terug die elk voorzien zijn van grote raampartijen en vliegenramen. Via de tweede slaapkamer is er toegang voorzien tot het terras achteraan. Hier is het heerlijk genieten van de laatste zonnestralen in alle rust.
Heeft u één of meerdere wagens? Goed nieuws, want dit appartement is voorzien van een gemetste garage en staanplaats, met elektrische poort, INCLUSIEF de vraagprijs!

Interesse? Twijfel niet en contacteer ons via wouter@uw-huis.be of via tel. 052 46 38 03! Wij zorgen ervoor dat een rondleiding veilig en ‘coronaproof’ kan verlopen! Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar