Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

Ruim tweeslaapkamerappartement met garage in hartje Beveren!

Bent u op zoek naar een appartement met veel lichtinval, grote ruimtes, twee slaapkamers en een garage in het centrum van Beveren? Lees dan zeker verder!
Dit zeer energiezuinig appartement (energielabel A) is gelegen in de Klapperstraat te Beveren. Deze ligging zorgt ervoor dat winkels, openbaar vervoer en scholen zich slechts op wandelafstand van deze woning bevinden. Ook snelwegen E17 en E34 zijn zeer vlot te bereiken.
Het appartement zelf bevindt zich op de tweede verdieping en is bereikbaar via trap of lift. Wanneer we binnenkomen, betreden we de ruime inkomhal die toegang verleent tot de lichtrijke leefruimte van 37 m². Deze ruimte geeft toegang tot het terras vooraan (10 m²) en is net zoals de keuken en de twee slaapkamers achteraan voorzien van elektrische rolluiken. De keuken zelf is uitgerust met een elektrisch kookvuur, dampkap, koelkast met vriesvak en dubbele gootsteen. Hiernaast vinden we een handige bergruimte terug die voorzien is van aansluitingen voor wasmachine en droogkast en waar de condensatieketel werd geïnstalleerd.
De inkomhal verleent eveneens toegang tot de badkamer, het apart toilet, twee slaapkamers en een extra bergruimte die eventueel ook kan dienen als bureauruimte. De badkamer is uitgerust met een combinatie van bad en douche, dubbele wastafel en toilet. Deze werd piekfijn onderhouden en is zo goed als nieuw! De twee slaapkamers achteraan (9,5 m² en 16 m²) verlenen beiden toegang tot het tweede terras (9 m²) waar het gezellig en rustig vertoeven is.
Indien u een wagen heeft, kan u deze veilig parkeren in een afgesloten garagebox die in de prijs van dit appartement inbegrepen zit! Een absolute troef!
Heeft u interesse in dit appartement? Twijfel dan niet en maak uw afspraak via info@uw-huis.be of via tel. 052 46 38 03! Wij helpen u met heel veel plezier verder!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar