Helaas, dit pand is verkocht

9120 Beveren

Omschrijving

Zeer ruim en prachtig gerenoveerd appartement op top locatie!

Altijd al gedroomd van een uiterst kwalitatief afgewerkt dakappartement met 3 slaapkamers op één van de beste locaties van Beveren? Lees dan zeker verder!!
Dit zeer ruime en lichtrijke appartement is perfect onderhouden, zeer energiezuinig, heeft een goedgekeurde elektriciteitsinstallatie en is gelegen in een zeer rustige, groene en verkeersluwe omgeving. Het bevindt zich bovendien op wandelafstand van het winkels, scholen en openbaar vervoer. En dit zijn nog maar enkele van de vele sterke punten!
De ruime inkomhal met videoparlofoon verleent toegang tot een apart gastentoilet, 2 ruime slaapkamers die beiden voorzien zijn van rolluiken. Daarnaast is ook een bureauruimte voorzien die perfect kan gebruikt worden als derde slaapkamer of dressing. De hall geeft eveneens toegang tot de volledig vernieuwde badkamer. Deze werd gerenoveerd met hoogwaardige materialen en is voorzien van een inloopdouche in natuursteen, een lavabomeubel, hangtoilet en handdoekdroger.
De sfeervolle en lichtrijke woonkamer is voorzien van een volle eiken parketvloer met een aangrenzende open keuken met kookeiland. Deze is volledig geïnstalleerd met kwalitatieve apparaten van ATAG en werd afgewerkt met een natuurstenen werkblad. Naast de keuken bevindt zich een berging waar aansluiting is voor wasmachine en droogkast en die eveneens voorzien is van een condensatieketel.
Zowel langs de livingzijde als langs slaapkamerzijde is een ruim zonneterras voorzien met vliegenraam en automatische zonnetent! Het dak werd onlangs vernieuwd (2020) en is voorzien van extra isolatie.
Heeft u één of meerdere wagens? Perfect! Op het gelijkvloers bevindt zich de bijhorende garage, die apart aan te kopen is voor de prijs van €40.000! Deze is uitgerust met 2 autostaanplaatsen, extra bergruimte, automatische rolpoort met afstandsbediening, elektriciteit en water.
Komt u ook graag deze parel bewonderen? Maak dan snel uw afspraak via 052 46 38 03 of via www.uw-huis.be! Wij helpen u graag verder!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar