Helaas, dit pand is verhuurd

9250 Waasmunster

Omschrijving

Open bebouwing met vier slaapkamers, een grote tuin en garage te huur te Waasmunster

IN OPTIE!

Ben je op zoek naar een open bebouwing met vier slaapkamers, een grote tuin en een garage om te huren in Waasmunster?
Lees dan snel en zeker even verder.

Deze gezellige woning is rustig gelegen in Waasmunster. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn er dus in de buurt, er is ook een goede verbinding met de E17.

Indeling is als volgt: Inkomhal, gastentoilet, ruime woonkamer met open haard die uitkijkt op de prachtige tuin, keuken die voorzien is van alle comfort, berging met wasplaats. Op het eerste verdiep vind je vier ruime slaapkamers met ingemaakte kasten en de badkamer met douche, lavabo en WC. Ook is de woning voorzien van een zolder met een trapluik. Buiten is er een zeer grote tuin met een onderkelderd tuinhuis. Verder is er een ruime garage met elektrische poort. De woning heeft overal dubbele beglazing en elk venster beschikt ook over een vensterluik. Ook zijn er 16 zonnepanelen aanwezig!

Deze lichtrijke en instapklare woning is beschikbaar vanaf 01 maart 2022.

Wenst u graag een bezichtiging of meer info?
Twijfel dan niet om ons te contacteren op ons kantoornummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar