Helaas, dit pand is verhuurd

9250 Waasmunster

Omschrijving

HALF-OPEN BEBOUWING MET 2 SLPKS EN GROTE TUIN

Deze gezellige woning heeft een ruime open living, 2 slaapkamers, multifunctionele zolderverdieping te gebruiken als extra slaapkamer en/of bergruimte/ wasplaats. In het centrum van Waasmunster, met winkels, scholen, openbaar vervoer én de natuur vlakbij. Indeling is als volgt: inkomhal, gastentoilet, ruime woonkamer met nieuwe geluidloze pelletkachel, nieuwe keuken voorzien van alle luxe. Lichtrijke living die uitkijkt op het zuidgericht aangelegd terras met vijver en tuin. Op de eerste verdieping vind je 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met airco en ingemaakte kasten, de badkamer met dubbele lavabo, douche, ligbad en toilet. Op de 2de verdieping, te betreden met vaste trap, vind je de multifunctionele ruimte. De woning is zeer energiezuinig, er zijn zonnepanelen aanwezig, EPC 143. Wenst u graag een bezichtiging of wat meer info twijfel dan niet om ons te contacteren op 052/46 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar