Helaas, dit pand is verhuurd

9250 Waasmunster

Omschrijving

Waasmunster: Woning met grote tuin en garage

Deze woning is zeer rustig gelegen in een doodlopende straat in Waasmunster, ter hoogte van de Heide. Er is een goede verbinding naar autosnelwegen en gewestwegen. Er is een inkomhal met ingebouwde vestiaire, ruime woonkamer met veel natuurlijke lichtinval en aansluitend een kleine veranda. Via de keuken is er toegang tot de grote berging met wasplaats. Nachthal met ingemaakte kasten, badkamer met douche. Verder 2 slaapkamers en een derde kamer die kan dienst doen als bureau of extra kinderkamer. Verder een zolder over de gehele woning. Aparte garage met extra zolder en berging. Rondom een grote tuin, die dankzij de bomen en struiken een minimum aan onderhoud vergt. Overal rolluiken, centrale verwarming op stookolie, EPC 755. Huisdieren toegelaten in overleg! Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op 052/46.38.03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar