Helaas, dit pand is verhuurd

9250 Waasmunster

Omschrijving

Waasmunster: Karaktervolle open woning met terras en tuin

Bij de renovatie van deze woning is men er in geslaagd om zoveel mogelijk authentieke elementen te bewaren. Zo is de woning volledig voorzien van dubbel glas, terwijl het oorspronkelijke houten raamwerk werd behouden. Hierbij werd ook rekening gehouden met het energieverbruik, daarom is er uitvoerig geïsoleerd en is de woning voorzien van een nieuwe hoogrendements- verwarmingsketel op aardgas.
Op het gelijkvloers is er een grote living met houtkachel, bureauruimte, apart toilet en een nieuwe keuken. De keuken is voorzien van alle comfort, zoals ingebouwde oven, microgolfoven, vaatwas en keramische kookplaat. Op de eerste verdieping heeft men 3 slaapkamers en een badkamer met extra toilet, ligbad en dubbele wastafel. Hiernaast is er de grote zolderruimte die ook nog naar smaak ingericht worden en reeds voorzien is van Velux ramen en verwarming.
Achteraan de woning is er een ruim terras met grote tuin gelegen in het groen. Naast het huis is er ook een garage en een bergruimte. EPC 537 kWh/m². GEEN huisdieren toegelaten!
Bel vandaag nog voor meer info of een afspraak op 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar