Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Tielrode

Omschrijving

Huis op toplocatie met 2 slaapkamers en terras

Deze volledig gerenoveerde woning is gelegen aan de rand van de polders, uitermate rustig in een doodlopende straat en op een steenworp van het centrum van Tielrode. Er is een school achter de hoek, ook buurtwinkels zijn vlakbij en er is een uitstekende verbinding met de autosnelweg en gewestwegen. Indeling: Inkomhal, ruime woonkamer met voldoende lichtinval, nieuwe keuken met al het nodige comfort, nieuwe badkamer met inloopdouche en toilet, twee ruime slaapkamers, grote zolderkamer (niet met vaste trap) met Veluxraam. Verder een grote, droge kelder. Aan de achterzijde een zonnig terras, gericht op het zuiden. Gunstig EPC 257! Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op 052/46.38.03 of via info@uw-huis.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar