Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

Leuke, gerenoveerde woning te huur met twee slaapkamers te Steendorp aan de Schelde

Bent u op zoek naar een instapklare gerenoveerde woning op toplocatie aan de Schelde?

Zoek niet verder! Deze woning is gelegen vlakbij het centrum van Temse en Rupelmonde en in korte nabijheid van de autosnelweg, winkels, apotheker enzovoort. Tevens geniet je vanuit de woonkamer op een prachtig en charmant zicht over de Schelde. Noteer dat er recent een hoogrendement condensatieketel werd geplaatst. Energiezuinig? Check!

Geniet jij graag van een mooie wandeling en van de prachtige natuur? De trapjes naast de woning op lopen en je bent er! Fantastisch toch?

Noteer verder dat de elektriciteit conform is en je hier over een goed EPC beschikt van 210 kWh/m2.

Indeling:
Gelijkvloers: een inkomhal, een wasplaats + berging met aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Verder is er de badkamer voorzien van een bad met mogelijkheid tot douchen, een enkele wastafel in een meubel en een toilet. Daarnaast vind je hier de eerste slaapkamer die uitgeeft op de leuk-afgewerkte stadskoer.
Eerste verdieping: hier betreed je meteen de woonkamer voorzien van de authentieke, gezellige aspecten en het prachtige uitzicht over de Schelde. Deze gezellige leefruimte staat in contact met de keuken voorzien van alle nodige toestellen en comfort waaronder een vaatwasser. Tweede verdieping: hier bevindt zich nog een mezzanine slaapkamer met een toilet en een enkele wastafel.

Deze leuke, instapklare woning in het hartje van Steendorp is beschikbaar vanaf 01 november 2023.

Interesse? Contacteer ons dan via ons kantoornummer 052/46.38.03. Tot binnenkort?!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar