Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

Halfopen bebouwing met twee slaapkamers en tuin te huur in het mooie Hollebeek te Temse

Uniek wonen in Temse is de grootste troef van deze woning. En ook de rust die je krijgt in deze omgeving is fenomenaal. Welkom in het mooie Hollebeek, gelegen te Temse. De woning is zuidoost gericht waardoor het aangenaam vertoeven is.

Indeling:
Kelder: een ruime, frisse kelder.
Gelijkvloers: aan de buitenzijde van de woning vind je voldoende parkeermogelijkheid. Verder is er een ruim en zonnig terras met aansluitend een grote tuin die nog volledig omgebouwd zal worden tot een echte, groene tuin met een tuinhuis.
Je komt de woning binnen langs de inkomhal met een gastentoilet met een handenwasser. Aansluitend vind je hier een zeer ruime en lichtrijke woonkamer met tal-van-mogelijkheden en een open keuken voorzien van alle nodige toestellen en comfort. Aansluitend de keuken vind je hier een bergruimte/wasplaats voorzien van de aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast.
Eerste verdieping: op dit verdiep vind je twee ruime slaapkamers die beiden toegang hebben tot de badkamer voorzien van een toilet, een dubbele wastafel in een meubel en een inloopdouche.
Tweede verdieping: een ruime, onafgewerkte zolder die u in heel wat opbergruimte voorziet. Aansluitend vind je hier ook nog een technische ruimte.

Onmiddellijk beschikbaar!
Drie maanden huurwaarborg.

Wens je meer informatie te verkrijgen of een bezoek in te plannen?
Neem dan zeker en snel contact op met ons kantoor op het kantoornummer: 052/46.38.03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar