Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

Instapklare woning met twee slaapkamers en een tuin te huur in het mooie Tielrode

BEZOEKMOMENT VOLZET !!!

Ben je op zoek naar een instapklare huurwoning met twee slaapkamers en een tuin in het mooie en oh-zo-rustige Tielrode? Lees dan snel en zeker even verder!

Noteer de aanwezigheid van twee slaapkamers, een ruime tuin, twee autostaanplaatsen vooraan de woning en de grote hoeveelheid aan natuurlijke lichtinval.

Indeling:
Gelijkvloers: u komt de woning binnen langs de inkomhal waarbij het gastentoilet zich onmiddellijk aan de linkerkant bevindt. Verder is er de ruime woonkamer die voorziet in voldoende natuurlijke lichtinval met aansluitend de open keuken voorzien van alle nodige toestellen en comfort. Tevens is er een wasplaats voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Vanuit de woonkamer kan u de ruime tuin met het terras bereiken.
Eerste verdieping: op dit verdiep bevinden zich twee ruime slaapkamers en de badkamer voorzien van een dubbele wastafel in een meubel en een ligbad met douchemogelijkheid.
Zolderverdieping: een onafgewerkte zolder bereikbaar via een vlizotrap. Deze is praktisch te gebruiken voor het opbergen van spullen die je niet vaak gebruikt bijvoorbeeld.

Deze lichtrijke woning is beschikbaar vanaf 01 maart 2022.

Interesse in het huren van deze instapklare huurwoning?

Neem dan snel contact op voor het maken van een bezoek op ons kantoornummer: 052/46.38.03. Graag tot snel!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar