Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

Authentieke woning met drie slaapkamers en grote tuin te huur in Tielrode

IN OPTIE!

Bent u op zoek naar een gezinswoning met drie slaapkamers en een grote tuin in het rustige en groene Tielrode? Lees dan snel even verder!

Noteer de goede ligging nabij verschillende invalswegen, kleine delicatessenzaken, vele fiets-en wandelwegen. Noteer dat het natuurgebied ‘Tielrodebroek” in jouw achtertuin zal liggen.
In deze woning wordt er verwarmd op centrale verwarming maar er is tevens ook een houtkachel aanwezig.

Indeling:
Kelder: een ruime kelder die voorzien is van de aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast.
Gelijkvloers: u komt deze woning binnen langs de inkomhal waarbij u toegang krijgt tot de eetkamer met open keuken. Verder is er de woonkamer die is voorzien van verschillende authentieke, gezellige toetsen. Vanuit de keuken kan u de badkamer bereiken die voorzien is van een ligbad, een wastafel in een meubel en een apart toilet. Van hieruit kan u ook de gezellige koer, schuur, buitenbar en grote tuin bereiken. In de tuin kan u genieten van alle rust, stilte en het groen. Uit voor een wandeling? Het natuurgebied ‘Tielrodebroek’ ligt in de achtertuin!
Eerste verdieping: op dit verdiep vindt u twee ruime slaapkamers. Vanuit de twee slaapkamer kan u via een trap naar de tweede verdieping.
Tweede verdieping: hier bevindt zich een ruime en afgewerkte zolderkamer die gebruikt kan worden als derde slaapkamer. Tevens bevindt zich hier een mooie ruimte die gebruikt kan worden als dressing.

Deze leuke, authentieke woning in het mooie Tielrode is onmiddellijk beschikbaar.

Benieuwd? Wenst u graag een bezoek te plannen of meer informatie te ontvangen?
Contacteer ons dan op ons kantoornummer: 052/46.38.03.
Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar