Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

Gesloten bebouwing te huur op toplocatie met drie slaapkamers en een terras te Temse (Velle)

IN OPTIE!

Bent u op zoek naar een instapklare woning om te huren met drie slaapkamers en een terras in Temse (Velle)? Lees dan snel en zeker even verder!

Deze aangename en vernieuwde woning biedt u alle comfort die u zoekt in een woning.
Tevens is de woning centraal gelegen nabij het centrum van Temse, verschillende snel- en invalswegen en scholen.

Indeling:
Gelijkvloers: u komt de woning binnen langs de inkomhal die automatisch toegang biedt naar de woonkamer, voorzien van extra bergruimte, en de open keuken voorzien van alle nodige comfort en toestellen. Tevens is er een gastentoilet en een wasplaats voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Van hieruit kan u de stadstuin bereiken met extra bergruimte voorzien door de schuur die je hier vindt.
Eerste verdieping: op dit verdiep vindt u twee slaapkamers. Één slaapkamer is voorzien van een extra aansluitende kamer die kan gebruikt worden als dressing of bureau. Tevens vindt u hier ook de badkamer voorzien van een ligbad voorzien van een douchescherm, een toilet en een enkele wastafel in een meubel.
Tweede verdieping: hier vindt u een ruime en netjes afgewerkte zolderkamer die kan gebruikt worden als derde slaapkamer of beter: “master bedroom”.

Deze lichtrijke en instapklare woning te Temse is onmiddellijk beschikbaar.

Wenst u meer informatie te verkrijgen of een bezoek in te plannen?
Neem dan contact op met ons kantoor op het nummer: 052/46.38.03.

Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar