Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

Gesloten bebouwing met twee slaapkamers en terras te huur in Temse

Ben je op zoek naar een instapklare ééngezinswoning met twee slaapkamers en terras te huur in Temse? Lees dan zeker en snel even verder want wie weet is deze woning geschikt voor jou!

Noteer de goede ligging nabij het centrum van Temse, verschillende handelszaken en invalswegen. Tevens werd de woning recentelijk gerenoveerd dus je kan gebruik maken en genieten van de nieuwste materialen. Tevens werd de woning volledig geschilderd waardoor je de term ‘instapklaar’, letterlijk mag nemen. Weetje: de buitenkant langs de terras zijde wordt momenteel nog afgewerkt door de eigenaars.

Belangrijk: het nieuwe EPC, na de renovatie, is in aanvraag.

Indeling:
Gelijkvloers: je komt de woning binnen langs de inkomhal waarbij je onmiddellijk de lichtrijke woonkamer binnenstapt. De woonkamer is voorzien van een elektrisch rolluik. Tevens beschik je hier over een aparte berging voorzien van de aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Verder is er de open keuken voorzien van een spoelbak, een kookvuur en een dampkap. Vanuit de keuken heb je toegang tot het ruime zonneterras en verkrijg je extra opbergmogelijkheden door de extra bergruimten. Daarnaast is er de badkamer voorzien van een toilet, een enkele wastafel in een meubel en een ligbad.
Eerste verdieping: hier bevinden zich twee ruime slaapkamers.

Deze lichtrijke en instapklare woning in het hartje van Temse is onmiddellijk beschikbaar.

Wenst u graag meer informatie te verkrijgen of een bezoek in te plannen?
Neem dan contact op met ons kantoor op het nummer 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar