Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

Huis te huur met twee slaapkamers en een koer in het hartje van Temse

Bent u op zoek naar een ééngezinswoning met twee slaapkamers in het hartje van Temse?
Lees dan snel even verder!

Deze gesloten bebouwing is goed gelegen nabij het centrum van Temse, verschillende inval-en gewestwegen en openbaar vervoer. Scholen en verschillende handelszaken zijn er op wandelafstand.

Indeling:
Gelijkvloers: u komt de woning binnen langs de woonkamer met een aparte bergruimte die dienst kan doen als ruimte voor een vestiaire. Tevens is er een apart gastentoilet voorzien. Verder is er een keuken met veel opbergruimte en er is hier ook mogelijkheid om nog een tafel te plaatsen. Vanuit de keuken verkrijgt u toegang tot het terras met aansluitend een buitenberging.
Eerste verdieping: hier bevindt zich de eerste slaapkamer en een badkamer voorzien van een enkele wastafel in een meubel, een ligbad met douchemogelijkheid, een toilet en de aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast.
Tweede verdieping: een afgewerkte zolderkamer die bereikbaar is via een vaste trap en gebruikt kan worden als tweede slaapkamer.

Deze lichtrijke woning in het hartje van Temse is onmiddellijk beschikbaar.
De woning beschikt over een goedgekeurd conformiteitsattest.

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op ons kantoornummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar