Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

Instapklare woning met twee slaapkamers en gezellige koer te huur in Temse

Bent u op zoek naar een huurwoning met twee slaapkamers in Temse?
Lees dan snel even verder want dan is deze huurwoning zeker iets voor u!

Noteer de goede ligging van deze woning op wandelafstand van het centrum waar je gemakkelijk bij de winkels en scholen bent alsook vlakbij fiets- en wandelroutes aan de Schelde. Tevens liggen de belangrijkste invalswegen ook in de nabije omgeving. Verder kunnen uw fietsen een goede parkeerplaats vinden in de “fietsbox” vooraan.

Indeling:
Gelijkvloers: u komt de woning binnen langs de inkomhal die voorzien is van extra opbergruimte door de droge kelderruimte. Tevens is er een lichtrijke woonkamer voorzien van een open keuken die beschikt over het nodige comfort en van vloerverwarming op aardgas. Vanuit de woonkamer kan je het gezellige terras bereiken. Daarnaast is er een gastentoilet en een badkamer voorzien van voldoende opbergruimte, een enkele wastafel in een meubel en een ligbad met douchemogelijkheid. Achterin is er ook bergruimte met aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast.
Eerste verdieping: hier bevindt zich de nachthal en twee slaapkamers waarvan één slaapkamer voorzien is van ingebouwde kasten.
Zolder: een onafgewerkte zolderkamer die u van voldoende opbergruimte voorziet.

Onmiddellijk beschikbaar!

Interesse of meer informatie verkrijgen?
Neem contact op met ons kantoor op het nummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar