Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

Gesloten bebouwing met terras, garage en drie slaapkamers te huur in Steendorp

Bent u op zoek naar een instapklare gezinswoning met een zonnige terras in Steendorp?
Dan is dit de perfecte huurwoning voor u!

Noteer de aanwezigheid van rolluiken, het terras met een stukje tuin waar u in alle rust kan genieten van de stilte en de zon. Verder is deze woning centraal maar toch rustig gelegen in Steendorp en dit op enkele meters van de Scheldedijk waar u prachtige wandelingen en fietstochten kan maken.

Verder is het ook goed om te weten dat de gordijnen en verlichting ook zullen blijven hangen. En tevens mag de eettafel in de woonkamer ook blijven staan.

Indeling:
Kelder: een klein stuk droge kelder die u van voldoende opbergruimte voorziet.
Gelijkvloers: u komt deze woning binnen langs de inkomhal met gastentoilet die toegang biedt tot de open, lichtrijke woonkamer. In de winter kan je hier genieten van een gezellige babbel aan de kachel. Verder is er de gesloten keuken met toegang naar het overdekte terras. Naast het terras beschik je ook over voldoende opbergmogelijkheid in het berghok, hier zijn ook de aansluitingen voor wasmachine en droogkast voorzien. Tevens kan je achteraan gebruik maken van de overdekte garage.
Eerste verdieping: vanuit de nachthal bereikt u de drie ruimte slaapkamers en de badkamer voorzien van een enkele wastafel en een badkuip met geïntegreerde douchezone.

Deze lichtrijke, instapklare en goed onderhouden woning in het rustige en authentieke Steendorp is onmiddellijk beschikbaar.

Wenst u meer informatie te verkrijgen of een bezoek in te plannen?
Neem contact op via volgend telefoonnummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar