Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

Charmante woning met drie slaapkamers te huur in het hartje van Temse nabij de Kaai

Bent u op zoek naar een charmante huurwoning nabij de Kaai, op wandelafstand van handelszaken en de Markt van Temse én gelegen te midden van alle mooie fiets en wandelroutes van Temse? Lees dan snel even verder!

Indeling:
Kelder: een zeer ruime kelder die beschikt over heel wat mogelijkheden tot opbergruimte en de aanwezigheid van aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast.
Gelijkvloers: u komt deze woning binnen langs de inkomhal die u toegang biedt tot de ruime en lichtrijke leefruimte voorzien van elektrische rolluiken. Tevens is er een open keuken die op haar beurt beschikt over alle nodige comfort en toestellen (o.a.: microgolfoven, oven en vaatwasmachine). Aansluitend is er een gastentoilet en de toegang tot het terras. Achteraan het terras vindt u nog een buitenkeuken.
Eerste verdieping: dit verdiep is voorzien van twee ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van een ligbad, een toilet, een dubbele wastafel in een meubel en ingebouwde kasten.
Tweede verdieping: hier bevindt zich de ruime, afgewerkte zolderkamer die eventueel kan dienen als polyvalente ruimte, bureau of “master bedroom”.

Deze gesloten bebouwing in het hartje van Temse is te huur vanaf 01 september 2021.

Ben je al even op zoek naar een charmante huurwoning in Temse? Dan is deze woning zeker iets voor u!

Wenst u graag meer informatie of wenst u een bezoek in te plannen?
Neem dan contact op met ons kantoor op het nummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar