Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

GOED ONDERHOUDEN WONING MET BINNENKOER EN GARAGE

Deze woning is gunstig gelegen in het hartje van Temse, vlakbij winkels, scholen en openbaar vervoer met een goede verbinding naar gewestwegen en autosnelwegen. Indeling: inkomhal, woonkamer met natuurlijke lichtinval opgesplitst in 2 delen (salon en eetruimte), keuken die is voorzien van alle comfort en uitkijkt op de gezellige binnenkoer. Verder heb je nog een badkamer op het GLV met lavabo en WC en dan heeft u ook nog een ingemaakte kast die is voorzien voor de wasmachine en droogkast. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Dan is er een vaste trap naar de zolder waar u nog 1 ruime slaapkamer heeft en een badkamer met inloopdouche, lavabo en WC. Ook is er een garage aanwezig achteraan de woning. Overal dubbele beglazing, CV OP AARDGAS. Er is een mogelijkheid om de meubels bij te huren. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op het nr. 052/46.38.03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar