Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

Gezellig huis met 2 slaapkamers + dressing

Op zoek naar een compacte woning om in alle gezelligheid thuis te komen? Dit praktisch ingericht huurhuis heeft alle troeven voor een single of jong koppel. Je zit vlakbij het centrum van Temse (5 minuten wandelen) en hebt alles in de buurt: op enkele meters van Aldi en Lidl en op wandelafstand van de bib, de post en het voetbalplein. Een hapje eten aan de Schelde? Nog geen tien minuutjes en je bent er. Achter de hoek ligt de bushalte en één kilometer verder is het station: ideaal voor wie filevrij naar het werk of een uitstapje wil sporen, zonder parkeerstress. Over parkeren gesproken: je kan je wagen kwijt voor de deur of op de parking van Aldi (24/24 open). Bovendien zit je in een mum van tijd op de N16/E17. Temse is dan ook de perfecte uitvalsbasis voor Gent, Antwerpen, Sint-Niklaas, Bornem, Mechelen, …

Maar genoeg over de omgeving. Het gezellige huis heeft óók wat te bieden. Over je energiefactuur moet je je alvast geen zorgen maken, want het huis kreeg recent een nieuw dak, dubbele beglazing en vernieuwde elektriciteit. Op het gelijkvloers is er een aparte inkomhal, een ruime woonkamer met veel lichtinval en een trendy open keuken met oven en gasvuur. Achter de keuken vind je een gerieflijke berging voor al je spullen en een aansluiting voor wasmachine en droogkast. Er is ook een apart toilet en op het koertje kan je nog wat kleine spullen kwijt. Op de bovenverdieping heb je een grote slaapkamer (27m2) met een eigen dressing en een kleinere slaapkamer (16m2) die perfect dienst doet als hobbykamer of home office. In de nostalgische badkamer baad je in authentieke retrostijl.

Overtuigd? Maak jouw afspraak via 052/46.38.03of info@uw-huis.be en kom zelf eens een kijkje nemen!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar