Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

Moderne gezinswoning met 3 grote slaapkamers, 2 badkamers en tuin

Deze gezellige, gerenoveerde woning is ideaal gelegen in een woonwijk te Temse. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn er vlakbij en er is een uitstekende verbinding met snelwegen en gewestwegen. De woning werd zopas compleet gerenoveerd, momenteel legt men de hand aan de laatste werken. Indeling: inkomhal met gastentoilet en vestiaire, grote woonkamer met gashaard en aparte ruimte voor bureau/speelhoek, zicht op de mooi aangelegde tuin, praktische keuken met ontbijthoek en alle mogelijke inbouwtoestellen, ruime berging met wasplaats. Eerste verdieping met 2 grote slaapkamers en 2 badkamers. Eén badkamer met bad en één badkamer met dubbele douche. Op de zolderverdieping is een derde, enorme slaapkamer ondergebracht. Goed geïsoleerd, centrale verwarming met aardgas en gunstig EPC 208 zorgen voor een laag energieverbruik. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op 052/46.38.03 of via info@uw-huis.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar