Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

Gezinswoning 4 slaapkamers, 2 badkamers, tuin, dakterras, garage

Deze heel ruime woning is ideaal gelegen in een rustige wijk aan de rand van centrum Temse, vlakbij de Schelde. Goede uitvalsbasis voor fietsen en wandelen, maar ook winkels, scholen en openbaar zijn er in de buurt. Ideale verbinding met E17 en A12. Kan gebruikt worden als kangoeroewoning! Indeling: gelijkvloers met inkomhal, apart gastentoilet, grote woonkamer met bureel en voldoende natuurlijke lichtinval, keuken met alle modern comfort en veel opbergruimte, berging met wasplaats en garage met elektrische poort. Aan de achterzijde een volledig omheinde, zuidelijk gerichte tuin met tuinhuis. Eerste verdieping: drie grote slaapkamers, nachttoilet, ruime badkamer met bad en aparte douche. Tweede verdieping: grote slaapkamer met extra badkamer, toilet, keuken en leefruimte. De tweede verdieping kan gebruikt worden als extra wooneenheid. Overal centrale verwarming met aardgas, gunstig EPC 106 kWh!! Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u terecht op 052/46.38.03 of via info@uw-huis.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar