Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

Gezinswoning met tuin, garage, 4 slpks en bureel

Deze woning is ideaal gelegen in een rustige, nieuwe woonwijk in Temse. Winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen zijn er vlakbij. Parkeerplaats voor twee wagens, mooi aangelegde tuin met zuiders gericht terras. Indeling gelijkvloers: inkomhal, gastentoilet, bureel, grote woonkamer met schuifraam naar de tuin en terras, eetplaats met schuifraam en zicht op de tuin, moderne keuken met alle denkbaar comfort, ruime garage met berg- en wasplaats. Indeling verdieping: Vier ruime slaapkamers, grote berging, apart toilet, badkamer met dubbele lavabo en bad/douche. De energiezuinige centrale verwarming (gelijkvloers met vloerverwarming) ventilatie met warmterecuperatie en gebruik van regenwater zorgen voor een zeer laag verbruik. EPC 94, E-peil 54!
Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u terecht op 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar