Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

Nieuwbouw gezinswoning in rustige wijk, 3-4 slaapkamers.

Deze woning is zeer rustig gelegen in een doodlopende straat in een nieuwe woonwijk. Er is een goede verbinding naar gewestwegen en autosnelwegen, er is openbaar vervoer in de buurt. Deze woning is pas gebouwd naar de recentste energienormen, wat een zeer laag energieverbruik garandeert. U kan de eerste bewoner worden! In de komende weken worden de laatste details afgewerkt. Indeling: Inkomhal, gastentoilet, (fiets)berging met wasplaats, ruime woonkamer met veel lichtinval en grote schuiframen, open keuken met veel bergruimte en alle mogelijke inbouwtoestellen, zuiders gerichte tuin met terras, nachthal met 3 slaapkamers, badkamer met ligbad en douche, nachttoilet en een grote zolderkamer. Parkeerplaats voor twee auto’s. Centrale verwarming op aardgas. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar