Helaas, dit pand is verhuurd

9111 Sint-Niklaas

Omschrijving

Prachtige rustig gelegen open bebouwing met 4 slaapkamers en tuin te huur.

Bent u op zoek naar een open bebouwing met grote tuin en 4 slaapkamers in een rustig gelegen woonwijk? Dan is deze woning zeker iets voor u!

Deze instapklare woning, gelegen op een perceel van 844 m2, heeft alle troeven. De woning is rustig gelegen dichtbij verschillende invalswegen en faciliteiten. De woning is volledig uitgerust met rolluiken. Tevens beschikt de woning over zonnepanelen en heeft het een EPC-label B.

De indeling gaat als volgt:
U komt de woning binnen in de inkomhal. Deze geeft toegang tot de eerste verdieping, het gastentoilet en de leefruimte. De ruime en lichtrijke leefruimte geeft toegang tot de recent vernieuwde en volledig ingerichte keuken. De berging gelegen naast de keuken is volledig uitgerust met schabben en kan dus gebruikt worden als opslagberging.
Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en 1 badkamer. De badkamer beschikt over een inloopdouche, ligbad, dubbele lavabo en toilet. Tevens is er ook een ingebouwde radio aanwezig.
De ruime opslagzolder kan bereikt worden via de zoldertrap en is ideaal voor het stockeren van allerlei zaken.

De mooie en gezellige tuin is georiënteerd naar het zuiden!!

De woning is onmiddellijk beschikbaar.
Er wordt maandelijks een kost aangerekend van 10,00 euro voor het onderhoud van de ketel.

Ook is er een ruime garage aanwezig bij deze woning alsook een oprit voor meerdere wagens.
Wilt u meer info over of een bezoek in deze woning? Bel dan gerust op 052 46 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar