Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Rustig gelegen halfopen bebouwing met drie slaapkamers, oprit, garage en tuin te Sint-Niklaas

Bent u op zoek naar een halfopen bebouwing in een rustige omgeving te Sint-Niklaas, dan is deze woning zeker iets voor u.

Deze woning bevindt zich in de wel gekende "bloemenwijk" te Sint-Niklaas dit is een rustig gelegen wijk dicht bij invalswegen en verschillende faciliteiten.

De woning beschikt over een ruime tuin, opslagzolder, kelder, garage en tuinhuis. Ook zijn de ramen op de benedenverdieping voorzien van handmatige rolluiken.
De indeling gaat als volgt: als u de woning betreedt komt u vanuit de inkomhal in de leefruimte met aansluitend de uitgeruste keuken. Tevens bevindt het toilet zich ook op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping vindt u twee ruimere slaapkamers en 1 kamer dat kan dienen als kinderkamer of berging. De badkamer is uitgerust met douche en lavabo.

Deze woning is beschikbaar vanaf 01 september 2023.

Heeft u interesse in deze woning? Contacteer ons via het nummer 052/46 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar