Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

VERHUURD l Lichtrijke gesloten bebouwing met twee slaapkamers te huur in het hartje van Sint-Niklaas

VERHUURD !!!

Ben je op zoek naar een lichtrijke, gesloten bebouwing met twee slaapkamers om te huren in het hartje van Sint-Niklaas?
Lees dan snel en zeker even verder!

Noteer dat deze woning recentelijk werd gerenoveerd en dat de woonkamer opnieuw werd geschilderd. De woning is dus echt instapklaar!
Daarnaast geniet deze woning een ruime tuin waar je in alle rust kan genieten van het zonnetje. Tevens geniet deze woning een EPC score van 233 kWh/m2 (label C).
De woning is ideaal gelegen in het centrum van Sint-Niklaas: nabij invals- en gewestwegen, scholen, handelszaken en de Grote Markt van Sint-Niklaas.

Indeling:
Gelijkvloers: u komt de woning binnen langs de inkomhal die voorzien is van ingebouwde kasten. Verder is er een lichtrijke woonkamer met open keuken voorzien van alle nodige toestellen en comfort waaronder een vaatwasmachine en een koelkast. Aansluitend is er een badkamer. Vanuit de woonkamer kan je de grote tuin (60m2) met terras (10m2) bereiken waar je in alle rust en stilte kan genieten, hier vind je ook een buitenberging. Eerste verdieping: op deze verdieping vind je twee slaapkamers waarvan één slaapkamer ook beschikt over de toegang tot de zolder d.m.v. een vlizotrap.

Deze lichtrijke en instapklare woning is onmiddellijk beschikbaar!

Geïnteresseerd? Een bezoek inplannen? Neem dan snel contact op via ons kantoornummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar