Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Goed gelegen, verzorgde woning met drie slaapkamers en een tuin te huur te Sint-Niklaas

Bent u op zoek naar een instapklare, goed gelegen en verzorgde woning om te huren in het centrum van Sint-Niklaas? Lees dan zeker en snel even verder en misschien start hier binnenkort uw nieuw verhaal!

Noteer zeker de aanwezigheid van alle nodige faciliteiten, het terras met bijhorende verzorgde tuin en de uitstekende ligging nabij het centrum van Sint-Niklaas en verschillende invalswegen en winkels.

Indeling:
Gelijkvloers: u komt de woning binnen langs de inkomhal die u toegang biedt tot de ruime en lichtrijke woonkamer. Gezelligheid? Je kan de open haard gebruiken tijdens de koude, winterse dagen. Aansluitend is er de keuken voorzien van alle nodige toestellen en comfort. Verder is er een gastentoilet en een ruime berging voorzien van de aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Voldoende bergruimte nodig? Die vind je hier zeker! Tevens kan je gebruik maken van de ruime, lichtrijke veranda die toegang biedt tot het terras met de verzorgde, zonnige tuin.
Eerste verdieping: hier bevinden zich twee slaapkamers met beiden ingemaakte kasten en een badkamer voorzien van een toilet, een enkele wastafel en een douche.
Tweede verdieping: noteer hier de aanwezigheid van een ruime slaapkamer, ook weer voorzien van ingemaakte kasten, en nog één extra kamer die je ook weer van mooi wat extra bergruimte voorziet.

Noteer dat de gordijnen en verlichting zullen blijven hangen in de woning.

Deze lichtrijke en instapklare woning is beschikbaar vanaf 01 juni 2022.

Interesse? Wenst u een bezoek te plannen of meer informatie te ontvangen?
Neem dan snel contact op met ons kantoor op het telefoonnummer 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar