Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Gesloten bebouwing met twee slaapkamers en terras te huur in Sint-Niklaas

IN OPTIE!

Ben je op zoek naar een gesloten bebouwing met twee slaapkamers en een terras om te huren in het hartje van Sint-Niklaas?
Lees dan snel en zeker even verder!

Deze woning is gelegen op korte afstand van de Grote Markt van Sint-Niklaas en van verschillende handelszaken. Tevens bereik je snel en praktisch verschillende invals- en snelwegen. Noteer daarnaast ook de goede EPC-score: 147 kWh/m2.

Indeling:
Gelijkvloers: je komt deze woning binnen langs de inkomhal die voorzien is van ingebouwde kasten. Tevens bereik je de woonkamer met open keuken voorzien van alle nodige comfort en toestellen. Daarnaast is er een wasplaats voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast en extra bergruimte. Verder is er de badkamer voorzien van een toilet, een enkele wastafel in een meubel en een douche. Vanuit de keuken bereikt u het terras waar je in alle rust kan genieten.
Eerste verdieping: dit verdiep is voorzien van twee slaapkamers. Vanuit de kleinste kamer kan u de mezzanine bereiken die je kan gebruiken als extra bergruimte.

Deze instapklare woning in het hartje van Sint-Niklaas is beschikbaar vanaf 01 december 2021.

Interesse of wens je een bezoek in te plannen?
Neem dan snel contact op met volgend telefoonnummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar