Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Huis te huur met drie slaapkamers, een garage, een piste en paardenstallen te Sint-Niklaas

IN OPTIE!

Bent u op zoek naar een huurwoning met drie slaapkamers, een piste en twee paardenstallen te Sint-Niklaas?
Lees dan snel verder want dan is dit uw kans! Lees snel even verder en maak uw afspraak.

Noteer de goede ligging nabij verschillende invalswegen, handelszaken en deze ideale ligging op een boogscheut van het centrum van Sint-Niklaas. Tevens kan je hier, als paardenliefhebber, jouw gading wel vinden! Je kan hier gebruik maken van een ruime weide met twee bijhorende paardenstallen.

Indeling:
Gelijkvloers: een private garage met carport én de mogelijkheid tot het parkeren van twee/drie wagens. U komt de woning binnen langs de inkomhal met een apart gastentoilet voorzien van een handenwasser. Tevens bevindt zich hier ook de badkamer voorzien van een dubbele wastafel in een meubel en een ligbad. Verder verkrijgt u toegang tot de ruime en lichtrijke woonkamer. Daarnaast is er de gesloten keuken voorzien van al het nodige comfort waaronder een koelkast met vriesvak, een gas kookvuur, een dampkap en een oven. Vanuit de keuken bereikt u de berging voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast en de aansluitende veranda waar u in alle rust kan genieten. Verder is er het terras met de ruime, zonnige tuin en de paardenstallen met de piste.
Eerste verdieping: op dit verdiep bevinden zich drie ruime slaapkamers allemaal voorzien van ingebouwde kasten en tevens ook nog een apart toilet met een handenwasser.
Tweede verdieping: een zolderkamer bereikbaar via een vlizotrap.

Onmiddellijk beschikbaar!

Interesse? Wenst u een bezoek in te plannen of meer informatie te verkrijgen?
Neem contact op met ons kantoor op ons kantoornummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar