Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Instapklare gesloten bebouwing te huur in het mooie Sint-Niklaas

Op zoek naar een instapklare eéngezinswoning om te huren met twee slaapkamers in het mooie Sint-Niklaas? Lees dan snel zeker even verder!

Noteer de aanwezigheid van een ruime garage die plaats biedt voor het stockeren van uw fietsen. Voor de woning zijn er twee parkeerplaatsen voorzien. Verder beschikt deze woning over een ruime tuin waar u in alle rust kan genieten. Verder is het een zeer energiezuinige woning door de aanwezigheid van vloerverwarming en de zonnepanelen.

Indeling:
Gelijkvloers: u komt binnen langs de een inkomhal met het gastentoilet en bereikt zo verder de garage met aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Verder is er de lichtrijke leefruimte met open keuken voorzien van al het nodige comfort. Vanuit de leefruimte kan u ook het grote terras met de tuin bereiken.

Eerste verdieping: op deze verdieping treft u een ruime badkamer voorzien van een ligbad, een inloopdouche, een toilet en een dubbele wastafel in een meubel. Daarnaast zijn er twee ruime slaapkamers waarvan één slaapkamer toegang biedt tot de ingebouwde dressing.

Tweede verdieping: hier vindt u nog één grote zolderruimte. Deze ruimte kan ingericht worden als berging, bureau, speelkamer, etc.

Deze instapklare en ruime bebouwing is beschikbaar vanaf 01 juni 2021.
Aan de voorzijde van de woning treffen zich nog twee privé parkeerplaatsen.

Heeft u nog meer vragen of wenst u graag een bezoek in te plannen? Aarzel dan niet ons te contacteren op ons kantoornummer 052/46.38.03 of via info@uw-huis.be.

En wie weet wordt deze instapklare woning te Sint-Niklaas, binnenkort jouw nieuwe thuis!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar