Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

PRACHTIGE NIEUWBOUWWONING TE SINT-NIKLAAS

Deze instapklare nieuwbouwwoning is rustig gelegen in een woonpaviljoen te Sint-Niklaas op een uitstekende locatie vlakbij het centrum van Sint-Niklaas en op een boogscheut van de N16/E17. Wanneer we de woning betreden komen we in de inkomhal met apart toilet die toegang geeft tot de leefruimte. De ruime leefruimte beschikt over veel natuurlijke lichtinval en kijkt uit op de prachtige groene tuin. Geeft ook toegang tot de open-keuken die volledig is geïnstalleerd en voorzien van alle toestellen. Naast de keuken vind je een zeer ruime berging met voldoende opbergruimte en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via de trap komen we op de eerste verdieping. Deze verdieping beschikt over 3 slaapkamers waarvan 1 met een extra dressing-ruimte. Een ruime geïnstalleerde badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele lavabo-meubel en WC. Nog enkele troeven: HR-glas, E-PEIL 26 en verwarming via warmtepomp. De woning is ook voorzien van een fietsenberging en een ondergrondse staanplaats.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar