Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Nieuwkerken-Waas

Omschrijving

Ééngezinswoning met twee slaapkamers en een ruime tuin te huur in het rustige Nieuwkerken

Ben je op zoek naar een rustig gelegen ééngezinswoning met twee slaapkamers, veel lichtinval en een ruime tuin in Nieuwkerken (Sint-Niklaas)? Lees dan snel even verder!

Noteer de goede én rustige ligging nabij verschillende invalswegen en handelszaken. Tevens kan je hier gebruik maken van een grote tuin waar je in alle rust kan genieten. Verder kan je uw wagen hier vlot parkeren voor de voordeur.

Indeling:
Gelijkvloers: een ruime inkomhal die u toegang biedt tot de ruime woonkamer met voldoende lichtinval. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot de gesloten keuken voorzien van al het nodige comfort en toestellen waaronder een vaatwasmachine, een keramisch kookvuur, een oven en een dampkap. Op het gelijkvloers vind je ook een apart gastentoilet met een handenwasser. Tevens heb je ook een spender/kleine kelder die je kan gebruiken als opbergruimte. Vanuit de keuken kan je de overdekte koer en de ruime tuin bereiken waar u, bij beiden, van alle rust kan genieten. Noteer ook de aanwezigheid van een zij-ingang voor o.a. het plaatsen van uw fietsen.
Eerste verdieping: op deze verdieping bevindt zich één ruime slaapkamer en een badkamer voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid, een toilet en een dubbele wastafel in een meubel.
Tweede verdieping/zolderverdieping: hier vind je een ruime en afgewerkte zolderkamer die gebruikt kan worden als tweede slaapkamer, dressing, hobbykamer of bureau.

Deze lichtrijke en instapklare woning te Nieuwkerken is onmiddellijk beschikbaar.

Wenst u graag meer informatie te ontvangen of een bezoek in te plannen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoornummer: 052/46.38.03. Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar