Helaas, dit pand is verhuurd

9160 Lokeren

Omschrijving

Karaktervolle woning te huur met twee slaapkamers in Lokeren

Bent u op zoek naar een karaktervolle woning met drie slaapkamers om te huren in Lokeren? Lees dan zeker even verder!

Noteer de goede ligging in een zeer rustige straat nabij het prachtige natuurreservaat “Het Molsbroek” en de karaktervolle elementen die aanwezig zijn gebleven. Tevens is er een vlotte verbinding naar het centrum, de E17 en de N70.

Indeling:
Gelijkvloers: u komt de woning binnen langs de inkomhal die u toegang biedt tot de woonkamer die u via de authentieke, houten deur toegang verleent tot de keuken die voorzien is van de nodige toestellen. Verder is er een badkamer die voorzien is van een ligbad, een enkele wastafel in een meubel en een toilet. Tevens is er een veranda waar u in alle rust kan genieten bij de gaskachel en de ruime stadstuin.
Eerste verdieping: dit verdiep is voorzien van twee slaapkamers met ingebouwde kasten, één ruime kamer die ingericht kan worden als berging, dressing of bureauruimte en een ruim toilet waar ook de voorziening voor een wasmachine zich bevindt.

Deze authentieke, karaktervolle woning in Lokeren is onmiddellijk beschikbaar.
Schilderen naar eigen smaak is zeker mogelijk en bespreekbaar.

Bent u enthousiast en benieuwd om deze woning te komen ontdekken?

Neem dan snel telefonisch contact op of stuur een e-mail naar info@uw-huis.be en wie weet start hier, binnenkort, uw nieuw verhaal.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar