Helaas, dit pand is verhuurd

9130 Kieldrecht

Omschrijving

Gezinswoning met drie slaapkamers en tuin te huur in Kieldrecht

IN OPTIE!

Ben je op zoek naar een gezinswoning met tuin om te huren in Kieldrecht? Lees dan gerust en snel even verder want dan is dit misschien iets voor u.

Deze gezinswoning in het pittoreske Kieldrecht is gelegen vlakbij het marktplein en dus dichtbij winkels, scholen en openbaar vervoer en is omgeven door de prachtige nabijgelegen polders. Ideaal voor een fiets- of wandeltocht!

Indeling:
Kelder: een ruime kelderverdieping die u voorziet in extra opbergruimte.
Gelijkvloers: wanneer u de woning binnenkomt, komt u in de inkomhal. Deze geeft toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte. Dit is een ruimte met verschillende ramen die zorgen voor veel lichtinval. Vanuit de leefruimte kan u naar de tuin en de open keuken gaan.
De open keuken beschikt over een ruim aantal kasten, die zorgen voor voldoende opbergruimte en is voorzien van de nodige toestellen en comfort. Tevens bevindt zich op het gelijkvloers ook nog een extra kamer met bijhorende badkamer die kan gebruikt worden als bureau, hobbykamer, dressing of bergkamer. De badkamer op het gelijkvloers is voorzien van de aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast.
Eerste verdieping: op deze verdieping bevindt zich de tweede badkamer voorzien van een ligbad en een enkele wastafel in een meubel. Verder bevindt zich hier ook een apart toilet.
Verder zijn er hier nog drie ruime, lichtrijke slaapkamers te vinden.

Deze lichtrijke en instapklare woning is onmiddellijk beschikbaar.

Krijgt u graag meer informatie of plant u graag een bezoek in om deze woning eens te komen bekijken? Maak dan zeker uw afspraak via ons kantoornummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar