Helaas, dit pand is verhuurd

9220 Hamme

Omschrijving

VERHUURD l Halfopen, energiezuinige bebouwing met vier slaapkamers, garage en tuin te huur in Hamme

VERHUURD !!!

Bent u op zoek naar een ruime halfopen bebouwing om te huren in Hamme?
Lees dan snel en zeker even verder!

Noteer dat deze woning beschikt over een zeer goede EPC-score (40 kWh/m2), zonnepanelen en een regenwaterput (15.000 liter) met aansluiting op het toilet en de wasmachine. Kortom: heel wat energiezuinige facetten dus, super interessant deze tijden! Tevens kan je jouw wagen parkeren in de aparte garage en jouw wagen geniet ook nog van extra parkeerplaatsen door de ruime en lange oprit. Noteer tevens dat deze woning beschikt over een prachtige tuin met bijhorend prachtig uitzicht. Zeker een bezoekje waard dus!

Indeling:
Gelijkvloers: je komt de woning binnen langs de inkomhal met apart gastentoilet met een handenwasser. Verder bereik je de ruime en lichtrijke woonkamer met een grote open keuken voorzien van alle nodige toestellen en comfort. Aansluitend is er een ruime berging voorzien in de aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Vanuit de woonkamer/keuken kan je het overdekte (door prieel) terras met bijhorende, ruime tuin en de garage bereiken.
Eerste verdieping: op dit verdiep vind je twee ruime slaapkamers, een kleinere slaapkamer, een toilet en de badkamer voorzien van een ligbad, een inloopdouche en een dubbele wastafel in een meubel. Tweede verdieping: hier bevindt zich een zeer ruime vierde (slaap)kamer die ingericht kan worden als masterbedroom, speelkamer voor de kids, bureau, dressing, hobbykamer, etc. Derde verdieping: nog niet voldoende bergruimte? Een volledig geïsoleerde zolderruimte biedt plaats tot het stockeren van nog extra materiaal. Bergruimte en plaats voldoende dus!

Deze lichtrijke, instapklare, interessante en zeer energiezuinige woning is beschikbaar vanaf 15 november 2022.

Graag een bezoek inplannen? Interesse?
Neem dan snel contact op via ons kantoornummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar