Helaas, dit pand is verhuurd

9220 Hamme

Omschrijving

VERHUURD l Energiezuinige, instapklare en lichtrijke woning te huur in het centrum van Hamme

VERHUURD !!!

Bent u op zoek naar een instapklare en lichtrijke woning om te huren in het centrum van Hamme met twee slaapkamers?
Lees dan snel en zeker even verder!

Deze woning heeft een mooie EPC-score van 116 kWh/m2 dat een laag energieverbruik zal garanderen. Zuinig zijn is in deze woning geen probleem: onder meer de wasmachine, het buitenkraantje en het toilet zitten op de regenwaterput (5.000 liter). Het gelijkvloers beschikt tevens over vloerverwarming. Te warm in de zomer? Geniet van airconditioning op de grootste slaapkamer. Verschillende supermarkten en handelszaken bevinden zich op nog geen 500 meter van deze woning. Een plaats nodig voor het parkeren van uw wagen? Dat kan gerust in de Gasmeterstraat zelf, parkeerplaatsen voldoende. Kortom: een top woning op een ideale locatie.

Indeling:
Gelijkvloers: je komt de woning binnen langs de ruime inkomhal waarbij er aan de rechterkant een ruime berging aanwezig is die voorziet in wat bergruimte en de aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Verder is er een apart gastentoilet voorzien. Aansluitend vind je de ruime en lichtrijke woonkamer voorzien van een open keuken die voorzien is van alle nodige toestellen van Siemens en comfort. Noteer tevens dat de keuken beschikt over voldoende opbergruimte. Daarnaast bereik je het ruime terras (14,5m2) waar je in alle rust en stilte kan genieten. Achteraan de tuin is er een ruime (20m2) buitenberging/atelier/tuinhuis gemaakt die voorziet in verlichting en voldoende stopcontacten. Momenteel wordt deze gebruikt als fitnessruimte maar idealiter kan hier ook een hobbykamer, bergplaats, etc. van worden gemaakt. Eerste verdieping: op dit verdiep vind je een eerste slaapkamer, de badkamer voorzien van een toilet, een dubbele wastafel in een meubel en een inloopdouche. Verder vind je hier ook nog een tweede bergruimte. Tweede verdieping: op dit verdiep vind je de tweede, ruime slaapkamer/master bedroom (22m2) met één ingebouwde kast. Deze kamer is opgedeeld in twee stukken, ideaal dus om een aansluitende dressing te maken.

Er worden 10,00 euro gemeenschappelijke kosten per maand aangerekend voor het onderhoud van de centrale verwarmingsketel en het airco systeem.

Deze lichtrijke en instapklare woning is beschikbaar vanaf 15 december 2022.

Meer interesse of een bezoek inplannen?
Neem contact op met ons kantoor op het kantoornummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar