Helaas, dit pand is verhuurd

9220 Hamme

Omschrijving

Lichtrijke, gesloten bebouwing te huur in Hamme

Bent u op zoek naar een instapklare gezinswoning met een ruim & zonnig terras/tuin in Hamme?
Dan is dit de perfecte huurwoning voor u, lees snel even verder!

Noteer de aanwezigheid van een ruime garage, een ruim & zonnig terras, een tuintje, twee slaapkamers en een dressing. Verder is deze woning centraal gelegen in het hartje van Hamme.

Indeling:
Gelijkvloers: een garage met aansluitend een ruime wasplaats voorzien van aansluitingen voor een wasmachine, een droogkast en een toilet. Tevens bevindt zich hier aansluitend een overdekt terras met de tuin.
Eerste verdieping: op dit verdiep vind je de lichtrijke woonkamer met aansluitend de keuken. De keuken is voorzien van al het nodige comfort waaronder een afwasmachine en een kookvuur. Vanuit de keuken hebt u toegang tot het tweede, zuidgerichte, terras waar u in alle rust en stilte kan genieten.
Tweede verdieping: vanuit de nachthal bereikt u de twee ruime slaapkamers, de dressing voorzien van ingebouwde kasten en de badkamer voorzien van een wastafel in een meubel, een toilet en een douche.

Deze lichtrijke, instapklare woning in het hartje van Hamme is beschikbaar vanaf 15 november 2021.

Wenst u meer informatie te verkrijgen of een bezoek in te plannen?
Neem contact op via volgend telefoonnummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar