Helaas, dit pand is verhuurd

9220 Hamme

Omschrijving

Gezinswoning te huur in Hamme met terras en garage

Bent u op zoek naar een goed gelegen gezinswoning aan de rand van het centrum van Hamme? Lees dan snel even verder!

Noteer de goede ligging nabij verschillende invalswegen, de goede EPC-score (139 kWh/m2) en de grote hoeveelheid aan natuurlijke lichtinval.

Indeling:
Gelijkvloers: u komt het appartement binnen waarbij u onmiddellijk aan de linkerzijde de badkamer treft met een douche, een lavabomeubel, een afgescheiden toilet en een kleine berging. Tevens tref je er de open en lichtrijke woonkamer voorzien van verscheidene ingemaakte kasten en met een open keuken voorzien van al het nodige comfort en een ingewerkte ontbijthoek. Vanuit de leefruimte kan je het terras bereiken en de garage/autostaanplaats.
Eerste verdieping: op dit verdiep is er een ruime slaapkamer voorzien van ingemaakte kasten en daarnaast is er nog een kleine, polyvalente ruimte die dienst kan doen als een bureauruimte, dressingruimte of speelkamer voor de kinderen met een trap naar een tweede slaapkamer.

Deze lichtrijke en instapklare woning is beschikbaar vanaf 01 november 2021.

Interesse of wenst u graag een bezoek in te plannen?
Neem dan contact op met ons kantoor via ons kantoornummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar