Helaas, dit pand is verhuurd

9220 Hamme

Omschrijving

Lichtrijke, bemeubelde woning met twee slaapkamers en tuin te huur in Hamme

Bent u op zoek naar een volledig instapklare en bemeubelde woning met een zonnige tuin in Hamme?
Dan is dit de perfecte huurwoning voor u!

Noteer de aanwezigheid van de aanwezigheid van de fleurige meubelen en bepaalde elektrische toestellen die blijven, de hoeveelheid aan verborgen opbergplaatsen en de tuin waar u in alle rust kan genieten. Verder is deze woning centraal gelegen in het hartje van Hamme en dit op 150 meter van de Markt van Hamme.

Indeling:
Gelijkvloers: u komt deze woning binnen langs de inkomhal die toegang biedt tot de open, lichtrijke woonkamer met aansluitend de open keuken voorzien van alle comfort waaronder een kookvuur, een dampkap een koelkast, een microgolfoven en een spoelbak. Verder is er een gastentoilet met handenwasser voorzien. Vanuit de keuken kan u de hippe tuin bereiken waar u in alle rust kan genieten van de stilte en het groen. En vanuit deze tuin hebt u toegang tot een ruime berging: perfect voor het stockeren van materiaal of plaatsen van uw fietsen.
Eerste verdieping: hier bevinden zich de twee ruime slaapkamers waarvan één slaapkamer voorzien is van ingebouwde kasten en momenteel gebruikt wordt als bureaukamer.
Tevens is er de badkamer met een ligbad en een enkele wastafel. Verder is er plaats voorzien voor het plaatsen van de wasmachine en de droogkast. Deze twee elektrische toestellen blijven ook deel uitmaken van deze bemeubelde huurwoning.

Deze lichtrijke, instapklare, bemeubelde huurwoning in het hartje van Hamme is onmiddellijk beschikbaar.

Wenst u meer informatie te verkrijgen of een bezoek in te plannen?
Neem contact op via volgend telefoonnummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar