Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Elversele

Omschrijving

Gerenoveerd huis met 3 slaapkamers, tuin en garage

Deze gezinswoning werd zopas gerenoveerd met nieuwe ramen en deuren, keuken, badkamer, bezetwerk en extra isolatie. De laatste werken worden momenteel nog uitgevoerd zoals schilderwerk, heraanleg van de tuin en opknappen van de garage. Indeling: Inkomhal, ruime woonkamer met inbouwhaard, de nieuwe keuken met alle modern comfort zoals vaatwasmachine, grote en verwarmde veranda, berging met wasplaats, apart toilet. Op de eerste verdieping de nieuwe badkamer met inloopdouche en nachttoilet, 2 grote slaapkamers en derde kleine kamer. Verder een kleine bergzolder. Overal centrale verwarming. Aan de achterzijde een rustige tuin, aansluitend een grote garage te huur (50euro). Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar